EUROSPORTS NEWS LIVE ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ LIVE
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ Ο ΟΠΑΠ


Να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται στην εγχώρια αγορά τυχερών παιχνιδιών καλείται ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Γιάννη Σπανουδάκη.«Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή, σε ένα μεταίχμιο, θα αξιοποιήσουμε όμως κάθε ευκαιρία για να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες και την πελατειακή μας βάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.Όπως δήλωσε στο πλαίσιο της σημερινής εορταστικής εκδήλωσης για τα δέκα χρόνια από την εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο ΟΠΑΠ θα διεκδικήσει παρουσία σε όλες τις νέες αγορές που θα διαμορφωθούν, δηλαδή στο διαδίκτυο, τα VLTs, αλλά και το Ξυστό, το οποίο επίσης ενδιαφέρει την εταιρεία.Συγχρόνως, ακέραιος παραμένει ο στόχος επέκτασης των δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, όπου και θα αναζητηθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, όπως ειπώθηκε.Αναφορικά με το σχέδιο της κυβέρνησης για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. ο κ. Σπανουδάκης τόνισε ότι  το θέμα είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητας της κυβέρνησης .
Στην ανακοίνωσή του ο ΟΠΑΠ αναφέρει τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 26 Απριλίου 2011 στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εκδήλωση με την ευκαιρία της επετείου των 10 ετών από την εισαγωγή της ΟΠΑΠ Α.Ε. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, κήρυξε την έναρξη της διαπραγμάτευσης, χτυπώντας το παραδοσιακό «καμπανάκι». Στις 25 Απριλίου του 2001 η εταιρία ΟΠΑΠ Α.Ε. εισήγαγε στο Χρηματιστήριο 319.000.000 κοινές ονομαστικές μετοχές. Η κεφαλαιοποίηση της εταιρίας το 2001 ήταν 1,7 δις ευρώ ενώ σήμερα, 10 χρόνια μετά η κεφαλαιοποίηση της εταιρίας έχει ανέλθει στα 4,8 δις ευρώ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, μίας εκ των τραπεζών που λειτούργησαν ως κύριοι ανάδοχοι στις 4 φάσεις της ιδιωτικοποίησης της ΟΠΑΠ Α.Ε., ο κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, εκπρόσωποι των Μελών του Χ.Α. καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων της ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.

Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κύριος Σωκράτης Λαζαρίδης, σε σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την επέτειο των 10 ετών είπε μεταξύ άλλων: «Ξεκινάμε σήμερα μια σειρά εκδηλώσεων επετειακού χαρακτήρα, με τις οποίες θέλουμε να τιμήσουμε τις εισηγμένες εταιρίες της Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης με μακρόχρονη και συνεπή παρουσία στην ελληνική αγορά. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. που τιμούμε σήμερα, έχει, από την εποχή της εισαγωγής της, προκαλέσει και στηρίξει το ενδιαφέρον των αναλυτών και κατ΄ επέκταση του ελληνικού και διεθνούς δικτύου, ενώ μέσω της εξωστρέφειας που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ανέδειξε την αναγνωρισιμότητα της ελληνικής αγοράς».

Ο κύριος Ιωάννης Σπανουδάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. δήλωσε με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση: «Η δεκαετία που πέρασε μας έκανε μια εταιρία πιο μοντέρνα, ανταγωνιστική και υπεύθυνη στη διαχείριση ενός πολύ ευαίσθητου τομέα, αυτού των τυχερών παιχνιδιών. Βρισκόμαστε τώρα σε μια κρίσιμη καμπή όπου η ΟΠΑΠ καλείται να συμμετάσχει στις νέες θεσμοθετημένες αγορές τυχερών παιχνιδιών. Η ΟΠΑΠ διαχειρίστηκε πάντα με αυξημένη υπευθυνότητα τους δύσκολους αυτούς τομείς και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και τα επόμενα χρόνια. Ελπίζουμε ότι θα βρισκόμαστε εδώ και την επόμενη δεκαετία ώστε να χτυπήσουμε και πάλι το καμπανάκι των 20 ετών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου