EUROSPORTS NEWS LIVE ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ LIVE
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ


Βρήκαμε ποιες ομάδες έχουν σοβαρές απουσίες και της βάλε εδώ σαν νοσοκομεία.Να πούμε ότι εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι και ότι όλες οι πληροφορίες που ακολουθούν της συλλέξαμε από το διαδίκτυο.
ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
Με πολλές και σημαντικές απουσίες. Πέντε παίκτες του βασικού κορμού δεν είναι συγκεκριμένα για διαφορετικούς λόγουςσε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

ΜΕΤΣ
Σημαντικές απουσίες, με έξι συνολικά παίκτες να μην υπολογίζονται. Εκτός συγκεκριμένα βρίσκονται οι Γκεγέ, Μπουσμάν, Φρεσό (αμυντικοί), Ενταγιέ, Οντεγκάαρντ και Ζεστέντ (επιθετικοί).

ΝΑΝΤ
Κακό το κλίμα στην ομάδα, καθώς σε προπόνηση υπήρξε συμπλοκή παικτών. Υπάρχουν ακόμα οι σημαντικότατες απουσίες των: Ντεμπελέ, Ροντελέν (επιθετικοί), Τζιλομποτζί, Τιξιέ, Πιερ, Οτόν (αμυντικοί), Μπα και Νταρμπιόν (μέσοι).

ΜΑΪΝΤΖ
Χωρίς το βασικό κεντρικό αμυντικό της δίδυμο. Θα απουσιάσουν ειδικότερα οι Σβένσον και Νοβέσκι.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ
Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού επιθετικού και πρώτου σκόρερ της, Τουίγκ (4 γκολ σε 6 συμμετοχές).

ΟΥΕΛΒΑ
Χωρίς τέσσερις βασικούς. Θα λείψουν συγκεκριμένα οι Ραφίτα (αμυντικός), Ααρόν (μέσος), Βιγιάρ (επιθετικός) και Ακούνια (επιθετικός).

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Ρομπέρτο Σενσίνι. Ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού και πραγματοποιεί το ντεμπούτο του ο Ρικάρντο Γιόχανσεν, που προσανατολίζεται σε 8 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου